Моята кошница

dji Mavic 2 Pro

С новата камера Hasselblad L1D-20c за зашеметяващи кадри, 1" CMOS сензор, максимална скорост 72км/ч и подобрена OcuSync 2.0 технология за видео предаване!
Каталожен номер: 2965623
2932.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 90.40 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Невероятният дрон Mavic 2 Pro е резултат от съвместната работа по изработката на DJI и Hasselbald.

Дронът е снабден с камера от 20 MP (1” CMOS) и регулируема бленда, размер на оптиката 28mm, 4K video с цветен профил 10-bit Dlog-M Color Profile/10-bit HDR и технология Natural Color Solution на Hasselbad, за по-качествен дисплей на цветовете. Максималното време на полет е 31 минути, а максималният обхват 8 km, с опция FHD за видео възпроизвеждане и максимална скорост от 72 km/h. Като допълнение дронът е снабден с актуализирана система APAS за засичане и избягване на препятствия, gimbal с 3-осова стабилизация, опция за снимане на изображения във формат JPEG/RAW, технология Active Track 2.0 и обновени функции за летене.
Подходящ за всики почитатели на висококачественото снимане с изключителна детайлност.
*Позволената височина на летене от земната и морска повърхност е 500 m!

 

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на камерата
4K

Снабден с 4К резолюция (3840x2160 pixels), 24/25/30p висококачествено видео и камера 20 MP за правене на снимки в JPEG / DNG (RAW) формат.

Turbo-X
Gimbal
3-осова 

Камерата е 3-осова за подобрена детайлност и стабилност, снабдена с функцията Tilt от -90° до +30° и Pan от -75–75°.

Turbo-X
Live Streaming
FHD

С FPV Goggles очилата и смартфона ти ще можеш да наблюдаваш всичко, което проследява камерата на дрона в резолюция FPV (720p на 30 fps и 1080p на 30fps)

Turbo-X
Максимален обхват
До 8 Km

С вградената система OcuSync 2.0 на DJI, максималният обхват на снимане и прожекция на живо достига до 8 km. 

Turbo-X
Управление
Управление на дрона и на камерата

С лесно използваемото дистанционно управление, което се свързва със смартфона ти (Lightning, microUSB Type-B, USB-C), ще можеш да управляваш камерата и дрона ти.

 
 

Hasselblad изработка

Камерата е произведена от Hasselblad в Швеция, снабдена е с ергономичен дизайн и високо качество. От 1941 година до днес камерите на Hasselblad  са заснели едни от най-впечатляващите моменти по света, включително първото кацане на луната. Mavic 2 Pro е оборудван с камера Hasselblad L1D-20c, която използва специалната технология Hasselblad Natural Color Solution, за да достави изключителна детайлност и резолюция на цветовете по време на снимане.  

 
 
Сензор CMOS 1"

Снезорът  CMOS 1'' на Mavic 2 Pro е 4 пъти по-продуктивен от този на Mavic Pro, което означава по-добро заснемане при ниско осветление с ISO диапазон (Video 100-6400 и Photo 100-3200 Αuto или 100-12800 Μanual.)

 
 
Регулируема бленда 

Регулируемата бленда f/2.8-f/11 предоставя изключително качествено изображение в среди с ниско и високо осветление. В условия на ниско осветление бленадата увеличава осветлението, така че снимките да бъдат ясни и ярки. Когато обаче осветлението е прекалено високо, бленадата f/11 спомага за забавянето на скоростта на затварящия се механизъм, така че видеото да бъде възпроизведено с нормална функционалност, дори и при прекалено бързи кадри за секунда.

 
 
Цветен профил 10-bit Dlog-M

Mavic 2 Pro поддържа цветен профил 10-bit Dlog-M, който допринася за по- динамични и калибрирани цветове. Системата може да запише до 1 милиард цвята, като запаметява с детайлност и невероятен контраст елементите във всяко изображение. Сега ще имаш възможността да отразиш спиращи дъха моменти като залязващото слънце и неговия изгрев.

 
 
Ниска акустичност 

С преустроената си рамка и перки Mavic 2 Pro се превръща в най-усъвършенствания и аеродинамичен дрон на DJI . С телесно притегляне 19% по-ниско от това на Mavic Pro, резултатът е ускорено задвижване, ниска консумация на енргия и ниска акустичност при функциониране. С усъвършенстваната си система FlightAutonomy и сензорите за разпознаване и избягване на препятствия, данните се предават директно на обновения процесор, с цел постигане на най-високото възможно ниво на безопасност по време на полет.

 
 
HDR видео & HyperLight

Снабден с 4K 10-bit видео, Mavic 2 Pro може да се свърже с телевизор 4K чрез HLG и да възпроизведе съдържанието без допълнителна обработка с висока точност на цветната резолюция. С помощта на HyperLight ще можеш да създадеш висококачествено и ярко HDR видео с ниска акустичност на работа. 

Turbo-X
Hyperlapse

Новата функция предоставя 4 опции за hyperlapse въздушно записване, Free, Circle, CourselLock и Waypoint,  така записването става дори от километри разстояние, функция достъпна до сега единствено за професионално използване.

Turbo-X
Улови всеки момент от живота, като истински професионалист

Усъвършенстваната технология ActiveTrack  спомага за триизметно улавяне на всеки движещ се предмет, в това число, дори бързо движещи се автомобили на завои.

Turbo-X
OcuSync 2.0

С OcuSync 2.0 свързването с дрона е по-обещаващо от всякогa, честотите са настроени, така че превключването от 2.4GHz & 5GHz да се осъществява автоматично с обхват на действие до 8km и streaming на 1080p (40Mbps).

Turbo-X
Полети и наблюдавай от високо 

Специалното дистанционно е с ергономичен и сгъваем дизайн, за удобно и безопастно използване.Отделящите се джойстици се прикачват към дистанционното.

Turbo-X
Съвместимост с DJI Goggles

Чрез OcuSync 2.0,  DJI Goggles имат възможността да се свържат безжично с Mavic 2, така благодарение на FPV функцията, ще се потопиш напълно в атмосферата на полета.

Turbo-X
Избери твоя аксесоар

Избери твоя аксесоар за Mavic и улесни снимането с него. В Плесио ще откриеш всички нужни аксесоари, като: обективи за намаляване на естествената светлина, сенници, strap за дистанционното и батерии за удължаване на работното време на дрона.

 

 

Характеристики
  • Камера Да
  • Резолюция на камерата 4K 4096x2160 pixels
  • Обхват 8 km
  • Издържа до 31 min
  • Максимална скорост 72 km/h
  • Сензор 1" CMOS
  • GPS GLONASS / GPS
  • Съвместимост Android / iOS
  • Дистанционно управление Да
  • Вградена памет 8 GB
  • Резолюция на снимка 20 megapixels
  • Тегло 907 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >