Моята кошница

Asrock 13.3" Side Panel Kit

Удвои продуктивността си и увеличи забавлението си с 13,3" Side Panel Kit на ASRock, който съдържа IPS eDP панел (16:9 FHD), eDP кабел и необходимите аксесоари за монтаж!
Каталожен номер: 4135016
229.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 40.46 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

13,3" Side Panel Kit на ASRock променя представите по отношение на продуктивността и забавлението чрез добавяне на допълнителен външен — с антирефлексно покритие — FHD IPS LED дисплей към системата ти.

С кратко време за реакция, по-широки ъгли на видимост, отлична цветова прецизност, висок контраст и размери 300,3 x 177,6 x 2,3 mm, този eDP дисплей може да бъде прикрепен към стъкления страничен панел на повечето ATX, mATX и Mini-ITX кутии, разширявайки работния плот . За да го инсталираш, имаш нужда от eDP кабел (включен) и съвместима дънна платка ASRock, която може да поддържа както захранването, така и предаване на цифровия сигнал.

Мониторите eDP са изключително полезни за тези, които искат да изпращат съобщения в chatrooms, да гледат видеоклипове с инструкции за игри в YouTube или да правят streaming.

ASRock 13.3” Side Panel Kit
 
 
Лесен монтаж
С ASRock 13,3" Side Panel Kit можеш лесно да създадеш един LCD монитор в кутията на компютъра си, предоставяйки алтернативна опция за наблюдение на състоянието на компютъра или ти позволява да изпращаш съобщения, да гледаш видеа или да правиш streaming - всичко по едно и също време. Този монитор е оборудван с eDP интерфейс, който намалява консумацията на енергия и предлага изключително изживяване при гледане.
 
 
Всичко, от което се нуждаеш!
Увери се, че компютърната ти кутия разполага с прозрачен страничен панел, изработен от термично закалено стъкло (прозрачността може да повлияе на качеството на изображението). Прикрепи скобата към желаната позиция от вътрешната страна на страничната рамка. Натисни и задръж за няколко секунди. Инсталирай другата скоба в горния край на дисплея. Задръж страните. Постави го диагонално в каналчето на долната част на рамото. След това внимателно го натисни към стъкления панел, докато горната скоба се закрепи здраво. Отлепи хартиените подложки от гумените ленти. Не докосвай залепващата повърхност. Залепи гумените ленти близо до краищата на дисплея, така че панелът да бъде стабилно закрепен и да не се движи. Свържи по-малкия край на eDP кабела към дисплея, а другия край към дънната платка (40-pin).

Характеристики
    • Вид Monitor
    • Диагонал 13.3 inches (33.78 cm)
    • Технология на дисплея LED с IPS матрица
    • Резолюция 1920 x 1080
    • Яркост 300 cd/m²
    • Ъгъл на видимост 178°/178°
    • Контраст 800:1
    • Формат 16:9
    • Кабели за свързване 1 x eDP кабел / 2 x Long Brackets / 5 x Cable Clips
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >