Моята кошница

D-Link WiFi Router Eagle Pro R32 AX 3200 WiFi 6

Каталожен номер: 4342623
169.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.03 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

WI‑FI WITH BRAINS AND SERIOUS SPEED: с 4 едновременни потока, 1024 QAM, BSS Coloring и MU-MIMO, Dual-Band AX3200 Wi-Fi 6 EAGLE PRO AI AX3200 Smart рутерът на D-Link гарантира, че винаги ще имаш възможно най-доброто качество на връзката.

Свържи до 128 устройства и се наслади на невероятно изживяване със скорости до 3200 Mbps за теб и семейството ти, с контролни елементи за блокиране на сайтове, задаване на графици и свързване за гости. Малки пакети данни, предназначени за множество устройства, се предават заедно и не е необходимо да се поставят отново на опашката (идеално за устройства, които изискват честотна лента).

Лесно активирай или деактивирай интелекта, който подобрява и оптимизира мрежата ти автоматично. Безплатното приложение EAGLE PRO AI ти предлага личен AI асистент, който ще ти помогне да управляваш Wi-Fi, с добавен гласов контрол чрез Amazon Alexa и Google Assistant.

Добави разширения Wi-Fi E15 (продават се отделно), за да създадеш умна мрежа Mesh.

D-Link EAGLE PRO AI AX3200 Smart Router R32
AX3200 Speed
Wi-Fi performance
AX3200
Предоставя максимални Wi-Fi скорости на безжичен трансфер на данни общо до 3200 Mbps (800 Mbps + 2402 Mbps), в зависимост от работната честота.
Dual Band Wi-Fi
Wi-Fi Band
Dual Band
Рутерът е dual band и може да работи както на честота 5GHz (2402 Mbps), така и на честота 2.4GHz (800 Mbps).
4x Fixed Omni Directional
Антени
Четири външни
С революционна технология MU-MIMO & OFDMA, 4x високоефективни външни антени (fixed omni-directional) и AI-based Mesh, перфектен за повече потребители едновременно.
GbE LAN
Портове
GbE LAN & WAN
Оборудван с 4x порта Gigabit LAN и 1x порт Gigabit WAN, 1x бутон WPS, 1x Power Button, EAGLE PRO AI AX3200 Smart рутерът осигурява максимална гъвкавост и ергономия.
 
 
Smart Wi‑Fi и сериозна скорост
Съчетавайки технологията Wi-Fi 6 с изкуствен интелект, рутерът предлага невероятно Wi-Fi покритие и скорост, която винаги се оптимизира и подобрява, за надеждно, ефективно и бързо интернет покритие. Наслади се на Wi-Fi както никога досега.
 
 
Една по-умна и по-бърза мрежа
Наслади се на удобството на най-бързите Wi-Fi скорости, които ти се доставят автоматично, така че можеш да зареждаш сайтове и да гледаш видеа на мига. Вграденият AI Wi-Fi Optimiser постоянно те свързва с най-добрия Wi-Fi канал, докато AI ​​Traffic Optimizer дава приоритет на най-важното ти използване на интернет за оптимално онлайн изживяване и стабилност. 
 
 
Ефективност
Wi-Fi 6 е идеален за интелигентни домове с необходимост от безупречна свързаност на множество устройства едновременно. Wi-Fi 6 осигурява силна мрежа, която позволява на цялото семейство да стриймва, да играе или да работи, без да се притеснява за кеширане, прекъсване на връзката или смущения.
 
 
Без повече чакане!
Увеличи капацитета на мрежата си с до 4 пъти с помощта на Wi-Fi 6, който използва 4x4 uplink/downlink, MU-MIMO, OFDMA и BSS Coloring, за да управлява повече устройства в мрежата с невероятна производителност. Сега можеш да свържеш до 128 устройства към твоя умен дом, без да се притесняваш за мрежата.
 
 
Портове Gigabit за трансфер на данни с висока скорост
С 4 порта Gigabit LAN, за да свържеш до 4 устройства кабелно, за скорости до 10 пъти по-големи от стандартните Fast Ethernet. Вече ще се наслаждаваш на ниска латентност и надеждни кабелни връзки за твоите важни устройства. 
 
 
Сигурно и лично
Включва усъвършенствания WPA3 Wi-Fi стандарт за сигурност, който криптира трафика и защитава безжичната ти мрежа от външни заплахи. WPA3 също така включва нов протокол за удостоверяване и защита на свързаните устройства и мрежата от атаки. С WPA3 можеш лесно да добавяш множество smart домашни устройства, като сканираш един QR код с телефона си.
EAGLE PRO AI
 
Управлявай лесно безжичната си мрежа
Създай подходяща за семейството мрежа, като поемеш контрола. Постави ясни граници и графици онлайн, така че да имаш по-малко оплаквания и повече контрол. Безплатното приложение EAGLE PRO AI идва с персонален AI асистент, който ти изпраща отчети, постоянно следи трафика вместо теб и предоставя удобни предложения.
Alexa + Google Assistant
 
Гласов контрол с Amazon Alexa & Google Assistant
Поеми контрол над мрежата си, използвайки гласа си с устройства Amazon Alexa или Google Home. Получавай незабавни аудио известия за мрежови актуализации, проверявай състоянието на сигурността на всяко устройство и много други.
Target Wake Time
 
Зелена технология, която спестява енергия
Target Wake Time (TWT) допринася автоматично за намаляването на консумацията на батерията на всички свързани устройства, планирайки кога и колко често са необходими прехвърляния, TWT след това автоматично пести енергия и ти помага в удължаването на живота на батерията на твоите устройства.

Характеристики
    • Тип Wi-Fi 6 Router
    • Честота на работа 2,4/5 GHz
    • Скорост на трансфер Up to 3200 Mbps
    • Интерфейс на свързване 4xRJ45 - 10/100/1000 (LAN)
    • Wireless Standards IEEE 802.11ax/ac/n/g/b/k/v/a/h
    • Protection WPA2/WPA3
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >